Prova på en automatisk bidésits med smarta funktioner som rengör och torkar

I samarbete med några av de ledande tillverkarna av så kallade Bidésitsar kan Sakta nu erbjuda ”utprovning” av dessa spol- och tork sitsar.

En automatisk bidésits hjälper brukaren av bidén att rengöra sig efter toalettbesöket. Det fungerar helt automatiskt med en knapptryckning och vissa modeller kan styras helt efter eget behov. När brukaren (användaren) är klar så sköljs tempererat vatten via ett automatiskt duschmunstycke. Efter spolningen kommer en varmluftsfläkt som torkar brukaren torr. Bidésitsen kan användas av alla, men är specialtillverkad för personer som har svårt att klara toaletthygienen på egenhand tex vid rörelsehinder. Tusentals nöjda användare finns i hela Sverige av dessa produkter.

Till dig som är förskrivare och arbetar med bostadsanpassning

Du som arbetar med patienter i behov av spol- och tork produkter kan nu komma med din patient till sakta butiken på Fleminggatan 67. Eller så hänvisar du patienten som på egenhand kan komma och prova en spol- och tork produkt som finns monterad och klar på handikapptoaletten. Det finns även utställningsexemplar av olika fabrikat att titta på i butiken.
Du kan som förskrivare även boka en utprovning i hemmet för din patient. Du bokar upp en tid och så kommer en av våra medarbetare med stor erfarenhet av utprovningar hem till din patient. Utprovningen tar normalt ca en timme totalt. Ett utprovningsprotokoll görs som är underlag för beställning av en spol- tork produkten samt även grund för beslut av produkt vid en bostadsanpassning.

Bostadsanpassning med spol- och tork produkter

Spol- och tork toaletter (bidéer) är en mycket vanlig lösning vid bostadsanpassning. Är du sökande eller förskrivare av bostadsanpassning och har fått i uppgift att ”prova ut” en bidé lösning så kan du komma och prova den på sakta butiken, Fleminggatan 67. Eller så kommer vi hem för ett utprovningsbesök i din bostad.
Du som förskrivare kan enkelt bara maila, ringa eller fylla i formuläret så bokar vi en utprovning med din patient precis som du vill ha det.

BOKA hembesök 08 – 650 2520 eller maila till utprovning@sakta.se

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett hembesök. Helt utan kostnad.