Äldre som håller sig hemma under coronaepidemin kan få hemleverans av varor till fasta priser.

Hembesök/leverans av rollator kostar 495:-. Hembesök/leverans av elscooter eller elrullstol kostar 995:-. Priset gäller i hela Stockholms län, utom Norrtälje och Nynäshamn. För leverans till de två kommunerna tillkommer 500:-. Utanför länet kan vi offerera pris.

Du ringer oss i telefon. Vi bestämmer en tid. Normal lämnar vi varor utanför dörren. Först packar vi upp, ställer in och tar bort emballaget. Vi ringer på telefonen och berättar när det är säkert för dig att komma ut och ta in varan. Passar bra för rollator och liknande produkter.Ibland vill du jämföra ett par alternativ, det går också bra.

Vi kan också träffa dig utomhus, på gatan där du bor, i en park som ligger nära. Detta är lämpligt om du ska prova flera produkter och vill ställa frågor under utprovningen. Vi kan stå på 2 meters avstånd och ändå föra samtal om produkterna. Detta alternativ är bra om man ska testköra en elscooter, elrullstol eller liknande.

Dessa är de vanligaste alternativen. Du bestämmer vad som passar dig bäst.

Normalt så ordnar vi betalningen med en vanlig pappersfaktura som vi lämnar med varorna. Det går också bra att betala med Swish om man vill. Alla köp är förenade med samma rättigheter som ett köp du gör i butiken.

Ring oss på 08 6502520 och berätta vilka varor du vill köpa eller testa, då gör vi upp om hur vi bäst kan hjälpa dig utan att utsätta dig för onödiga risker.