Äldre som håller sig hemma under coronaepidemin kan få hemleverans av varor. Detta erbjudande gäller alla rullstolar, elrullstolar, elscooter och möbler, men även mindre köp. Nytt för våren är att vi kan erbjuda hembesök under veckan men även lördagar och söndagar.

Du kan beställa hembesök för demonstration. Då kommer vi och visar upp den produkt du vill se, på säkert avstånd. Avgiften är 495:- (ord 995:-).

Vi kan också träffa dig utomhus, på gatan där du bor, i en park som ligger nära. Detta är lämpligt om du ska prova flera produkter och vill ställa frågor under utprovningen. Vi kan stå på 2 meters avstånd och ändå föra samtal om produkterna. Detta alternativ är bra om man ska testköra en elscooter, elrullstol eller liknande.

Dessa är de vanligaste alternativen. Du bestämmer vad som passar dig bäst.

Om du vill köpa en vara kan vi ordna leverans på lite olika sätt. För småköp kan vi skicka med Posten, med enhetstaxa 79:-. För köp över 1000:- är Postleveransen gratis.  Om du inte vill hämta på Posten kan vi ordna ett sk sextimmars bud för 199:-.  Vi kan också ordna så att en av våra tekniker kommer med ditt köp, men då till avgift 495:-  Det kan ta några dagar innan vi hittar en passande tid, men vi brukar hinna samma vecka som du beställer din vara.

Normalt så ordnar vi betalningen med en vanlig pappersfaktura som vi lämnar med varorna. Det går också bra att betala med Swish om man vill. Alla köp är förenade med samma rättigheter som ett köp du gör i butiken.

Ring oss på 08 6502520 och berätta vilka varor du vill köpa eller testa, då gör vi upp om hur vi bäst kan hjälpa dig utan att utsätta dig för onödiga risker.