Du kan beställa hembesök för demonstration av elscooter, elrullstol och även rollator. Då kommer vi och visar upp den produkt du vill se, på säkert avstånd. Avgiften är 995:-..

Vi kan också träffa dig utomhus, på gatan där du bor, i en park som ligger nära. Detta är lämpligt om du ska prova flera produkter och vill ställa frågor under utprovningen.

Dessa är de vanligaste alternativen. Du bestämmer vad som passar dig bäst.

Om du vill köpa en vara kan vi ordna leverans på lite olika sätt. För småköp kan vi skicka med Posten, med enhetstaxa 79:-. För köp över 1000:- är Postleveransen gratis.  Om du inte vill hämta på Posten kan vi ordna hemleverans med Posten för 199:-.  Vill du ha leverans samma dag har vi budbilar, den tjänsten kostar 315:-.

Vi kan också ordna så att en av våra tekniker kommer med ditt köp, men då till avgift 995:-  Det kan ta några dagar innan vi hittar en passande tid, men vi brukar hinna samma vecka som du beställer din vara.

Normalt så ordnar vi betalningen med en vanlig pappersfaktura som vi lämnar med varorna. Det går också bra att betala med Swish om man vill. Alla köp är förenade med samma rättigheter som ett köp du gör i butiken.

Ring oss på 08 6502520 och berätta vilka varor du vill köpa eller testa, då gör vi upp om hur vi bäst kan hjälpa dig utan att utsätta dig för onödiga risker.