Så här fungerar vår onlinebutik

Du klickar dig fram till den produkt du vill ha genom att antingen bläddra i menyerna till vänster på sidan, eller genom att skriva in ord på det du söker i sökrutan högst upp på sidan.

När du bestämt dig för att köpa en produkt så klickar du på ”köp-knappen”, produkten hamnar då i din kundkorg. Vill du handla fler varor så är det bara att göra om proceduren. När du handlat klart klickar du på ”Gå till kassan” som finns i kundkorgen, i kassan ser du sedan de produkter du valt och nu kan du ändra, ta bort produkter eller avbryta köpet. Vill du fortsätta handla så kan du klicka på knappen ”Fortsätt handla” eller vill du slutföra köpet så klickar du på ”Betala”.

Nu kommer du till en sida hos Klarna som sköter Saktas betalningar.  Om du är ny kund hos Klarna så behöver du fylla i dina uppgifter för att vi ska kunna leverera varorna till dig. När du registrerat dig får du ett bekräftelsemejl från oss.

När du valt betalsätt (kontokort eller faktura) så skickas din order säkert och krypterat till oss. Tänk på att du kanske måste ha din banks säkerhetsdosa, eller annan lösning som din bank kräver, tillgängligt vid köpet. När din beställning genomförts korrekt så får du ett bekräftelsemejl från oss. Kontrollera att allt stämmer och kontakta oss omedelbart om något är fel. Om du tycker att det är krångligt med e-handel så kan du alltid ringa till oss på tel 08-650 25 20 och göra din beställning direkt i telefon. Vi har telefon- och ordermottagningen öppen 10-18 vardagar.

Din order levereras* normalt inom 3-5 arbetsdagar. För shoppingvagnar, el-scootrar och rullstolar kan leveranstiden bli 5-14 dagar.Ibland kan mindre försändelser leveras direkt hem till dig, men oftast får du en avisering om att du kan hämta paketet på närmaste utlämningsställe. *Om du begärt hämtning i butik så kan du hämta den i vår butik på Fleminggatan 67. Vi meddelar dig om varan är tillfälligt slut och beräknad leveransdag..

Klicka på villkor för att läsa de fullständiga försäljningsvillkoren.